Dit vertellen de printjes en patronen die je draagt over jou

Dit vertellen de printjes en patronen die je draagt over jou

Jouw kledingstijl zegt niet alleen iets over je uiterlijk, maar ook over je innerlijk. Het straalt uit wie je bent als persoon. Welke prints je draagt is daar een onderdeel van. In dit blog kom je erachter wat de printjes en patronen die je draagt zeggen over jouw persoonlijkheid.

Geruite patronen
Ruitjes laten zien dat je betrouwbaar, stabiel en realistisch bent. Je hebt een praktische, no-nonsense benadering op het leven. Een ideaal patroon om te dragen op kantoor tijdens werk of stage dus.

Kant
Dit eeuwenoude patroon toont dat je vrouwelijk- en romantisch bent. Je hebt een zachtmoedige kijk op het leven en aandacht voor detail. Tipje van ons, de ruffle blouse Saar is de tijdloze, romantische blouse die je wil hebben!

Kanten blouse top

Bloemenprints
Is een bloemenprint jouw favoriet? Dan geef je een romantische, dromerige indruk op anderen. Je laat zien dat je vriendelijk, zorgzaam en optimistisch door het leven gaat. 

Stippen
Stippen laten zien dat je makkelijk bent in de omgang, hartelijk, meegaand, gevoelig en zorgzaam. 

Strepen
Net zo tijdloos als kant, de streepjes print. Het laat zien dat jij precies weet waar je heen wil. Je bent ordelijk, gedreven, intellectueel en vastberaden. Klinkt net zo passend voor op kantoor als de ruit, maar let op; Erg brede strepen komen informeler over dan smallere strepen. Voor een semi-formele outfit kun je beide kanten op. Lees je dit en denk je nu: 'zo'n streepjes top wil ik echt nog hebben!' Onze top Alice is made for you.

Streepjes patroon top

Paisley print
De paisley print geeft een conservatieve indruk gemengd met een beetje drama. Tegelijk geeft het een volwassen en elegante benadering van het leven weer. De print is niet formeel, maar voor veel anderen gelegenheden juist wel weer heel ideaal. Draag het als je een avondje gaat borrelen met vriendinnen bijvoorbeeld! 

Dierenprint
Met een dierenprint is één ding zeker: jij houd van opvallen! Je bent zelfverzekerd, uniek, uitbundig en laat een betoverende indruk achter. Het leven benader jij op een flamboyante wijze. Denk je nu: 'ja, maar die print is zó trendgevoelig! Volgend jaar loop ik weer voor paal met dit kledingstuk.' Dat valt heel erg mee. De dierenprint is juist van alle tijden. Dus als dat je twijfel is, gewoon aanschaffen ;) 

 Welke print draag jij het liefst?

Terug naar blog

Reactie plaatsen